Kanepi: vastane ei andnud mulle midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi mängus Jekaterina Makarova vastu.
Kaia Kanepi mängus Jekaterina Makarova vastu. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 16.) pidi Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel 3. ringis tasavägise mängu järel tunnistama venelanna Jekaterina Makarova (WTA 33.) 6:4, 7:5 paremust.

«Vastane oli parem,» tunnistas Kanepi. «Tundsin ennast suhteliselt ebamugavalt, sest ma ei saanud tema servitõrjetega hästi hakkama ja see pole meeldiv tunne.»

Kanepi möönis, et täna valmistasid talle probleeme tagakäelöögid. «Palju tuli ebapuhtaid tabamisi, kuidagi naljakas oli,» sõnas ta. «Tagakäsi logises täna. Ma ei oska öelda, miks. Trennis pole midagi valesti olnud, see oli minu jaoks ootamatu.»

Vahepeal külmetushaiguse läbipõdenud Kanepi sõnul on tervis nüüd korras ja lisas, et haiguse kaela ei saa kaotust ajada, lihtsalt vastane mängis nii hästi. «Kõik pallid tulid tagasi, ta ei teinud vigu ja tal õnnestus kõik, mis ta tegi, samas kui minul ei õnnestunud,» tõdes ta. «Ta ei andnud mulle midagi.»

Homme lendab Kanepi tagasi Eestisse, järgmisena on tema võistluskalendris 6. juunil algav 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniir Inglismaal Birminghamis. Mullu jõudis ta seal veerandfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles