Berbatov lahkus finaalmängu eel staadionilt?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (vasakul) ei valinud Dimitar Berbatovit eilseks finaalmänguks isegi vahetusmeheks.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (vasakul) ei valinud Dimitar Berbatovit eilseks finaalmänguks isegi vahetusmeheks. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ründaja Dimitar Berbatov olevat kuulujuttude järgi juba enne Meistrite liiga finaali avavilet Wembley staadionilt lahkunud.

Ajakirjanik Phil McNulty’ni jõudnud informatsiooni kohaselt otsustas Berbatov enne Meistrite liiga finaali staadionilt lahkuda, kui oli saanud teada, et ta ei mängi, vahendab Soccernet.ee.

Kuigi Berbatovit ei oodatud algkoosseisu, oli tõeline üllatus, kui ta isegi pingile ei mahtunud ning temale eelistati sel hooajal kaks väravat löönud Michael Owenit.

Üsna tõenäoline on, et suvel vahetab bulgaarlane ka klubi, et leida endale mängupaik, kus ta igas kohtumises algkoosseisus väljakule pääseks.

Meistrite liiga finaalis alistas Barcelona 3:1 Manchester Unitedi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles