Narva rallisprindil oli kiireim Priit Saluri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Saluri ja Indrek Lepp Tallinna rallil.
Priit Saluri ja Indrek Lepp Tallinna rallil. Foto: Maanus Purga

Eesti rallisprindi meistrivõistlused jätkusid eile Narvas, kus sõideti sarja järjekordne etapp.

2,8 kilomeetri pikkune rada, mis jooksis linnatänavatel, oli sel korral tavapärasest vastupidises suunas ja pakkus seeläbi uue kogemuse sõitjatele ja pealtvaatajatele. Korraliku auhinnalauaga võistluse kiireimad oli neliveoliste klassi võitjad Priit Saluri ja Indrek Lepp.

Saluri ja Lepp (Team RRC) pidasid üksi sõitnud Kaspar Koitlaga (SC Megapolis) maha kõva lahingu.

Subarul sõitnud Saluri oli kiireim avarvoorus, edestades Mitsubishil sõitnud Koitlat ülinapi 0,1 sekundiga, teises voorus jäi peale Koitla (+1,5 s) ja kolmandas, otsustavas voorus oli taas kiireim Saluri, edestades Koitlat 0,9 sekundiga. Etapivõit seega Salurile Koitla ees.

Kolmas koht kuulus ekipaažile Roland Murakas-Kalle Adler (Prorehv Rally Team). Nende kohad olid kaks korda kolmas ja kolmandas voorus jäädi alla Raul Jeetsile ja Andrus Toomile (Team RRC), kes olid kokkuvõttes neljandad.

2WD-Sport klassis oli kiireim Renault Clio R3 autoga sõitnud Tiit Rattasep (OK TSK), kes võitis kõik kolm vooru, teine koht kuulus Hondaga rajal olnud Timo Heiskonenile ja Ove Jürgensonile (SC Megapolis) ja kolmas koht Sar-Tech Motorsport tiimile Raido Laulik-Tõnis Viidas (Nissan).

Juunior 2000 klassis oli kahes voorus kiireim Hondal sõitnud Allan Popov (Team RRC), teine koht kuulus sama marki masinal sõitnud Sander Siniorule ja Urmas Künstlerile (Prorehv Rally Team) ja kolmandad olid Ligur Racing sõitjad Tanel Tepandi ja Lembit Kõva (Nissan).

Juunior 1600 võit kuulus Sar-Tech Motorsport sõitjatele Kenneth ja Toomas Sepp (Toyota Starlet).

Sprint 2WD klassis võttis kahe esimese vooru võidud BMW’l sõitnud Tarvo Mardiste (Laitse Rally Park), teine MM-Motorsport meeskonna all sõitnud Margus Jamnes (Lada) ja kolmas SK Villu võistleja Henri Franke (Suzuki Baleno).

Veokaid oli kohal kolm ja võitis etapi Kristo Laadre (Märjamaa Rally Team), teine Olev Helü (Tamsalu AMK) ja kolmas Rünno Niitsalu (Tamsalu AMK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles