Maailma kolmas reket langes Pariisis konkurentsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vera Zvonarjova
Vera Zvonarjova Foto: SCANPIX

Maailma edetabelis kolmandal kohal paiknev venelanna Vera Zvonarjova langes Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel konkurentsist.

Zvonarjova pidi neljandas ringis tunnistama kaasmaalanna Anastassia Pavljutšenkova (WTA 15.) 7:6 (4), 2:6, 6:2 paremust. Kohtumine kestis kaks tundi ja 27 minutit.

Pavljutšenkova oli otsustavas setis 1:2 taga, kuid murdis siis Zvonarjova servi ja võitis viis geimi järjest. Pavljutšenkova võitis kolmandal matšpallil.

19-aastane Pavljutšenkova jõudis karjääri jooksul esimest korda suure slämmi turniiril veerandfinaali. Järgmisena läheb ta vastamisi serblanna Jelena Jankovici (WTA 10.) ja tiitlikaitsja Francesca Schiavone (WTA 5.) vahelise kohtumise võitjaga.

Maailma edetabeli esiviisikust on seega kolm paremat Prantsusmaa lahtistelt välja langenud – esireket Caroline Wozniacki kaotas 3. ringis Daniela Hantuchovale ja Kim Clijsters jäi 2. ringis alla Arantxa Rusile. 3. ringis langes konkurentsist ka kuuendal kohal paiknev Samantha Stosur, mullune finalist kaotas Gisela Dulkole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles