Renault’ vormel-1 tiim hoiab Korjusel silma peal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Vormel Renault 3.5

Vormel Renault 3.5 sarja etapil Monacos 4. koha saanud Kevin Korjus püsib F1 meeskondade huviorbiidis. Näiteks enne eilse sõidu starti vestles Korjus nelja silma all Renault’ tiimi juhi Eric Boullieriga.



Tech 1 värvides sõitva Korjuse mänedžer Raivo Tamm ei soostunud jutu sisu avaldama, kuid täpsustas, et midagi konkreetset kokku ei lepitud. «Tõsisemalt räägime järgmisel etapil Nürburgringil,» poetas Tamm.

Sündmustevaeselt kulgenud sõidust endast suurt midagi rääkida pole. Viiendalt positsioonilt startinud Korjus langes koha võrra, kuid parandas seda pärast Alexander Rossi avariid. Korjus jõudis enda ees kihutanud Albert Costale ohtlikult lähedale ja üritas ka mööda sõita, kuid veendus õige pea ürituse mõttetuses.

«Costa oli Korjusest selgelt aeglasem, kuid Monaco rajal pole võimalik ainult sõiduga mööduda. Korjus ei hakanud liigseid riske võtma,» selgitas Tamm. Paar tundi pärast finišit, kui Korjus juba Eesti poole lendas, tuli uudis, et Costa sai valestardi eest 10-sekundilise karistuse, mis langetas ta 9. reale. Tamme hinnangul olid kaks esimest ülejäänutest üle, kuid 3. koht võinuks eestlasele kuuluda. Tühjade pihkudega Korjus siiski ei jäänud, sest talle kui parimale uustulnukale anti poodiumil eraldi karikas. «Mina olen tulemusega rahul, meeskond on tulemusega rahul ja ka Korjus ei nurisenud sõidu üle,» ütles Tamm. Sten Pentus (EPIC) lõpetas 11. kohal.

Tabloo
Monaco GP: 1. Daniel Ricciardo (ISR) 46.10,332, 2. Robert Wickens (Carlin) +0,403, 3. Brendon Hartley (Gravity) +11,474, 4. Kevin Korjus (Tech 1) +15,168, 6. Nelson Panciatici (KMP) +16,06 ... 11. Sten Pentus (EPIC) +26,90.
Üldseis: 1. Jean-Eric Vergne (Carlin) 90 punkti, 2. Wickens 89, 3. Alexander Rossi (Fortec) 73, 4. Albert Costa (EPIC) 64, 5 Korjus 62, 6. Ricciardo 61 ... 23. Pentus 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles