Kand tuleb end Eestisse ravima

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Kand
Kaie Kand Foto: Toomas Huik

Pärast kaheaastast vaheaega taas seitsmevõistluses startinud Kaie Kandi jaoks jäi Götzise võistlus lühikeseks. Pärast kolmandat ala jättis ta võistluse pooleli.


Juba jõuproovi eel rääkis Kand, et pole kaks viimast nädalat kannakõõluse valu tõttu korralikult treeninud. Siiski uskus ta, et suudab korralikult võistelda, kuid tegelikkus osutus karmiks – esialgse diagnoosi kohaselt on piiga kannakõõluses väike rebend.

«Hindasin enne võistlust oma seisundit liiga optimistlikult,» tõdes Kand nukralt. «Kui ma siin pärast kõrgushüpet maha istusin, oli pärast püsti saamisega juba suuri raskusi. Käisin veel kuuli tõukamas, aga joosta ei saa.»

Kand käis Götzise võistluse arsti juures, kes diagnoosiski kõõluses rebendi. Selle arvamuse paikapidavus tähendaks aga pikka ja tõsist ravi. «Nädala alguses lasen jalast pildid teha ja näitan arstile, siis saab kõik selgeks,» märkis Kand.

Igapäevaselt Hollandis elav ja harjutav Kand tuleb jala ravimiseks Eestisse. «Doktor Madis Rahu on mind väga palju aidanud, tunnen tema vastu usaldust,» sõnas ta. Just Rahu ravis Kandi vigastust, mis jättis sportlase vahepeal terveks aastaks võistlustelt kõrvale. Seekord on probleem aga teises jalas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles