Video: Liverpooli patuoinas Karius leevendas valu imelise puhkusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loris Karius
Loris Karius Foto: Cal Sport Media / Cal Sport Media/Sipa USA

Meistrite liiga finaalist on möödas üle kuu, kuid väravavaht Loris Karius pole Liverpooli patuoina hüüdnimest veel lahti saanud. Pärast 1:3 kaotusega Madridi Realile lõppenud finaali lendas Karius närvide kosutamiseks Ameerikasse ning nüüd jagab sakslane oma puhkusehetki ka fännidega.

Karius tegi finaalkohtumises mitu viga: avavärav sündis seetõttu, et Karius viskas juba kinnipüütud palli vastu Karim Benzema jalga, Reali kolmanda tabamuse puhul pudistas ta väravasse Gareth Bale’i kauglöögi.  

Pärast finaali läks Karius Ameerikasse puhkama, kuid käis ka Bostonis olevas haiglas uuringutel.

Nimelt kukkus finaalis Kariusele otsa Reali kaitsja Sergio Ramos ning Liverpooli meditsiiniline meeskond eeldas, et Kariuse halastamatud vead tulidki saadud peapõrutusest.

Kuidas uuring läks, pole veel avalikustatud, ent sakslane ise tundub olevat oma taagast vabanenud: Instagrami postitatud videol paistab ta puhkust juba selge pea ja täie rinnaga nautivat. 

 

???‍♂️ Hidden hills @paulripke

A post shared by LORIS KARIUS (@lorisk21) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles