Inglased seisavad MMi veerandfinaali eel silmitsi omapärase murega (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa tulihingelistel fännidel võib oma pulmapäeval raskeks minna
Inglismaa tulihingelistel fännidel võib oma pulmapäeval raskeks minna Foto: simon dawson / REUTERS

Inglismaa jalgpallikoondis jõudis üle 12 aasta MMil veerandfinaali ning laupäeval peetavat kohtumist Rootsiga oodatakse ärevusega. Küll aga tekitab MM probleeme neile, kes tahaksid ilusal päeval oma pulmi pidada, vahendab Daily Telegraph.

Anglikaani kiriku reverend Sandra Millar kurtis ajalehele oma muret ning palus kõigile pulmalistele meelde tuletada, et jalgpalli MM pole nii tähtis kui oma lähedaste pulm.

«Kõigile neile, kes tulevad pulma kell kolm (Suurbritannia aeg on Eesti omast kaks tundi taga, Eesti aja järgi algab matš kell 17), soovitan tugevalt olla oma kallite inimeste poolel ning lülitada mobiiltelefon välja. Kes teab, võib-olla on neil, kes tulevad kell kuus tseremooniale, juba midagi tähistada.»

Samas kinnitas Millar, et mõned abielluda soovinud noorpaarid on Inglismaa edu tõttu oma pulmakuupäeva muutnud. Mõni fänn on aga oma pulmapeole tellinud satelliittaldriku, et koos lähedastega kahte võimsat sündmust tähistada – nii naitumist kui MMi.

«Inglismaa edasipääs mõjutas meie ettevalmistust üsna dramaatiliselt. Lasen peole tuua televiisori, satelliittaldriku, projektori ning vajalikud kaablid,» rääkis üks entusiastlik jalgpallifänn, kelle kihlatu polnud nõus pulmakuupäeva muutma.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles