Ristiisa kohtub liba-uruguaylasega, kollane müür pidurdab punaseid kuradeid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Godin (vasakul) ja Antoine Griezmann mängivad tavaliselt samas klubis, täna on nad aga vaenlased.
Diego Godin (vasakul) ja Antoine Griezmann mängivad tavaliselt samas klubis, täna on nad aga vaenlased. Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

MM 2018. Seitsmeväravaline mäng, dramaatiline pääsemine ja põnevad penaltiseeriad seljataga – aeg on pöörata pilk jalgpalli MMi veerandfinaalidele, kus täna on kell 17 Nižni Novgorodis vastamisi Prantsusmaa ja Uruguay ning kell 21 Kaasanis Brasiilia ja Belgia.

Prantsusmaa ründaja Antoine Griezmann seisab silmitsi kummalise olukorraga, sest peab mängima klubikaaslaste Diego Godini ja Jose Gimenezi vastu. Godin on seejuures koguni Madridi Atletico ründaja Griezmanni tütre ristiisa.

Kui Uruguay tagas MM-pääsme, käis Griezmann lennujaamas kaaslastel vastas, taevasinine särk seljas, ning sõnas, et peab end pooleldi uruguaylaseks. «Armastan seda rahvast ja riiki, mäng kujuneb minu jaoks kindlasti väga emotsionaalseks,» arvas Griezmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles