Tiitlikaitsja võitles end Prantsusmaa lahtistel poolfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesca Schiavone
Francesca Schiavone Foto: SCANPIX

Tiitlikaitsja Francesca Schiavone (WTA 5.) pidas Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste veerandfinaalis 19-aastase venelanna Anastassia Pavljutšenkovaga (WTA 15.) maha tõelise lahingu.

Schiavone võitis kaks tundi ja 34 minutit kestnud kohtumise 1:6, 7:5, 7:5. Pavljutšenkova võitis veenvalt esimese seti ning juhtis ka teises 4:1, kui Schiavone suutis seisu viigistada ning lõpuks seti 7:5 võita.

Otsustavas setis oli Schiavone 5:2 ees, kuid kaotas siis oma servigeimi ja Pavljutšenkoval õnnestus seis viigistada, ent seejärel murdis Schiavone kohe venelanna pallingu ja oli küll oma servil pisut raskustes ning Pavljutšenkoval oli murdepall, kuid itaallannal õnnestus siiski servi hoida ja kogu matš võita.

Poolfinaalis läheb Schiavone vastamisi prantslanna Marion Bartoli (WTA 11.) ja venelanna Svetlana Kuznetsova (WTA 14.) vahelise kohtumise võitjaga. Kuznetsova võidutses Prantsusmaa lahtistel 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles