Tiitlikaitsja Korts-Laur avab hooaja Viimsis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervin Korts-Laur.
Ervin Korts-Laur. Foto: aerobike.ee

Eelmisel aastal Filter Temposõidukarikasarja valitsenud Ervin Korts-Laur teeb selle hooaja avastardi 8. juunil Viimsis peetaval 2. etapil.

Viimsi-Randvere teel 17 km rajal peetav võistlus kujuneb tõenäoliselt äärmiselt populaarseks, sest tegemist on viimase võimalusega end enne Saaremaa velotuuri temposõidus proovile panna. Saaremaa tuurile järgnevad lühikese pausi järel ka Eesti meistrivõistlused tempo- ja grupisõidus.

Filter Temposõidukarikasarja peakorraldaja Mihkel Reile tegi hüppeliselt suurenenud osavõtjaskonna tõttu paar olulist muudatust. Alates Viimsi etapist on turvalisuse kaalutlustel rajal soojendamine keelatud.

«Rajal massiline soojendamine segab teistel võistlejatel oma tulemusele keskendumist ning põhjustab aeglasematest möödumise tõttu ohtlikke olukordi. Soojendust on võimalus teha võistluskeskuses asuvas soojenduspukkide alas või ümbruskaudsetel teedel,» selgitas Reile.

Soojendustelgid ja pukid on kõikidele osalejatele tasuta kasutamiseks elava järjekorra põhimõttel. Soovi korral on võimalik telki koos pukiga ka broneerida, mille eest tuleb välja käia 10 eurot. Tellimiseks tuleb kirjutada e-kiri aadressile karikasari@aerobike.ee.

Sel aastal kehtib Filter Temposõidukarikasarjas fikseeritud stardiaja süsteem, mis tähendab, et iga võistleja saab mandaadist kindla stardiminuti. «Uus süsteem võimaldab korralikult sooja teha ega sunni inimesi pikalt järjekorras seisma. Ebameeldivuste vältimiseks tuleb aga võistlejal olla stardiajaga täpne, sest kell käivitub talle antud minutil sõltumata sellest, kas osaleja on joonel või mitte,» ütles Reile.

Eelregistreerimine lõpeb esmaspäeva südaööl ja kirja pannud ratturite nimekirja võite vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles