Tatrik: TTÜ on mullusest tunduvalt tugevam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ libero Raigo Tatrik
TTÜ libero Raigo Tatrik Foto: Toomas Huik

Hoolimata kahest järjestikusest 0:3 kaotusest Valio Võrule ja Tartu Pere Leivale ning Schenkeri Liiga tabelis kaheksandale kohale langemisest pole TTÜ libero Raigo Tatrik usku meeskonda kaotanud.

«Meie võit Riia Lase üle ja kaotus Valio Võrule näitab vaid Schenkeri Liiga ühtlast taset,» märkis Tatrik volley.ee-le. «Lase vastu töötas meie blokk väga hästi ning tõime kaitsest palju palle üles. Valio Võru vastu pidanuks meie palling ohtlikum olema. Aastaid kokku mänginud Valio Võru vastu võib ükskõik kes raskustesse sattuda. Üllatusi tuleb veel ja ennustan, et ka Tallinna Selver karistatakse ära.»

Tatriku sõnul on treeneripingil Laimons Raudseppa asendanud Laos Lukas muutnud õhkkonna pingevabamaks. Kaheksas koht ei peegelda palluri hinnangul klubi tegelikku taset.

«Oleme oma potentsiaali näidanud. Meeskond on mullusest tunduvalt tugevam. Tõhusamalt toimivad palling ja blokk, suure sammu on arengus edasi astunud temporündajad Reimo Kuri ja Vaido Veek. Kontrarünnakutega tuleb meil rohkem vaeva näha. Samas aega meil veel on – tippvormi peame jõudma karikafinaaliks,» lõpetas Tatrik intervjuu lõbusas toonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles