Taaramäe abikaasa tegi ratturi meeskonnakaaslastele armsa kingituse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnale valmistatud kotid
Meeskonnale valmistatud kotid Foto: Hanna Taaramäe blogi

Rein Taaramäe abikaasa Hanna otsustas enne Tour de France'i teha kõigile Taaramäe meeskonnakaaslastele armsa kingituse, milleks oli meeskonna värvides seljakott.

Hanna Taaramäe kirjutab oma blogis kottide valmimisest: «Valmistasin neile kõigile ühesugused seljakotid, mis on Tourile sobivalt kollasega (samuti sobitub ka see tiimi värvidega) ja lasin peale tikkida iga ühe nime veel. Minu jaoks oli selline žest esmakordne, seega tuli see sügavalt südamest!»

Kuna tegu on tippmeeskonnaga, siis tuli kõik variandid enne läbi uurida: «Kuna spordis liiguvad rahad läbi reklaamide, siis pidi Rein enne uurima ega tiimil ei ole ühtegi nn sponsorit, kes toetab neid kottidega. Boss andis rohelise tule ja võisin oma mõtteid hakata valmis esemeteks õmblema.Mul oli siiralt au seda teha, kuna Direct Energie näol on tegemist väga kokkuhoidva ja sõbraliku tiimiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles