Itaalia väljaanne: Ronaldo üleminek on päevade küsimus

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: JAVIER BARBANCHO / REUTERS

Itaalia väljaande Mediaset Premiumi teatel võib Madridi Real juba teisipäeval teatada Cristiano Ronaldo üleminekust Torino Juventusesse.

Mõned päevad tagasi tegi Juventus Madridi Realile Ronaldo eest 100 miljoni euro suuruse pakkumise. Kuigi Real pole väga huvitatud mängija otsesele konkurendile müümisest ning sooviks Ronaldo müüa pigem USA-sse või Hiina, on väljaande väitel Ronaldo pakkumisest ise väga huvitatud olnud ning üleminekut soovinud.

Teisipäeval toimub Madridis Reali juhatuse koosolek ning suure tõenäosusega kinnitab Reali president Florentino Perez Ronaldo ülemineku just seal.

Samas seisab Hispaania väljaande Marca väitel asi veel ka Ronaldo agendi Jorge Mendese taga, kes peab kinnitama Ronaldo palgasoovi. Nimelt sõlmiks 33-aastane Ronaldo neli aastat kestva lepingu, mille väärtuseks on 120 miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles