Venemaa koondislane keeldus penaltit löömast (2)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Zobnin, Ilja Kutepov ja Fjodor Smolov jälgivad ärevusega penaltiseeriat
Roman Zobnin, Ilja Kutepov ja Fjodor Smolov jälgivad ärevusega penaltiseeriat Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Stanislav Tšertšessov avaldas pressikonverentsil, et oli ka koondislasi, kes ei tahtnud MMi veerandfinaali penaltiseerias vastutust enda peale võtta.

Venemaa kaotas veerandfinaalis pärast 1:1 skooriga lõppenud normaalaega ja 2:2 tulemusega lõppenud lisaaega peetud penaltiseerias 3:4 Horvaatiale. Penaltiseerias eksisid Venemaa esimene ja kolmas lööja Fjodor Smolov ja Fernandes, oma töö tegid ära Alan Dzagojev, Sergei Ignaševitš ja Daler Kuzjajev. 

Tšertšessovi sõnul pidi penaltit lööma minema ka Moskva Spartaki mängumees Roman Zobnin, kuid ta keeldus.

«Tegelikult ei tahtnud keegi vabatahtlikult neid lööma minna, kuid kui ma 120 minuti järel küsisin Zobninilt, kas ta tahab penaltit lüüa, reageeris ta nagu ei kuuleks mind! Te nägite, kes penalteid lõid. Need, kes olid selleks valmis!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles