Äsja operatsioonil käinud Kurg alistas Liguri

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallikrossisõitja Janno Ligur on Euroopa meistrivõistluste kolme etapi järel üldarvestuses viiendal-kuuendal kohal.
Rallikrossisõitja Janno Ligur on Euroopa meistrivõistluste kolme etapi järel üldarvestuses viiendal-kuuendal kohal. Foto: Erakogu

Rallikrossi Eesti meistrivõistlustel Missos pakkusid Super1600 klassis põneva duelli Euroopa meistrivõistlustel kõrgeid kohti püüdev Janno Ligur ja Andre Kurg.

Finaalis startisid nad koos esireast, kuid võimsamalt sai oma Škoda Fabia liikuma Kurg, kes eksimusi rajal ei teinud ja sai hinnatud etapivõidu, vahendab ETV spordiportaal.

«Kuu aega tagasi käisin silmaoperatsioonil ja nägemine ei ole veel sajaprotsendiliselt taastunud. Täna tuli sõita prillidega, aga ma ei teadnud, kuidas see mulle istub – tuli välja, et on võimalik sõita küll," rääkis Kurg ETV spordiuudistele.

Touringcar klassis suutis viiekordne Eesti rallikrossi meister Kalmer Vaht oma Ladaga jätta seljataha märksa kiiremate masinatega konkurendid. «Eelmistel aastatel oli aega ka peeglisse vaadata, kuid nüüd ei ole suurt sedagi,»sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles