Vaimukas libasäuts külvas Inglismaal esmalt vaimustust ja siis pettumust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicesteri mängija Harry Maguire.
Leicesteri mängija Harry Maguire. Foto: / imago/Colorsport/Scanpix

Pärast Inglismaa jalgpallikoondise 2:0 võitu Rootsi üle MM-finaalturniiri veerandfinaalis, asus Twitteris suurtel tuuridel ringlema inglaste keskkaitsjale Harry Maguire'ile omastatud säuts.

Nimelt väideti, et eilses mängus Inglismaa avavärava löönud keskkaitsja postitas 2016. aasta 2. juunil Twitterisse: «Kulutasin just neli tundi, et kokku panna lamepakendis f***ing laualamp. Asun kavandame kättemaksu Rootsile, kas selles või järgmises elus.»

Peagi ilmnes, et tegu on võltsitud säutsuga, sest Maguire avas oma praeguse Twitteri-konto 2017. aasta suvel, kui liitus Leicester City'ga. Teiste seas läks õnge ka endine Inglismaa koondise ründaja ja praegune BBC saatejuht Gary Lineker, kes oli jõudnud juba Maguire'ile omistatud säutsu vaimustunult jagada.

Kuuldes, et tegu on ikkagi võltsinguga, nentis Lineker: «Paistab, et Maguire'i säuts pole tõene. Pagana kahju!» Võltssäutsu autor, koomik James Felton vabandas: «Arvasin, et see nali kogub vast 50 like'i, aga asi läks hulluks kätte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles