Kangerti meeskonnakaaslane kukkus rängalt ja pidi Touri luumurdude tõttu poolelil jätma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana rattur Luis Leon Sanchez pidi Tour de France'i katkestama.
Astana rattur Luis Leon Sanchez pidi Tour de France'i katkestama. Foto: Benoit Tessier / Reuters / Scanpix

Tour de France'i teine etapp jäi viimaseks Astana meeskonna ratturile Luis Leon Sanchezile, kes sõitis otsa ohutussaarele.

Astana meeskond teatas, et La Roche-sur-Yoni haiglasse viidud Sanchezil tuvastati mõrad nii küünarnukis kui ka neljas roides. Küünarnukivigastus vajab operatsiooni ning see tähendab, et Tanel Kangerti 34-aastane meeskonnakaaslane viiakse tagasi kodumaale Hispaaniasse.

«Luis sõitis täpselt minu ees ja tema kukkumine nägi väga halb välja. Kahju, et ta peab katkestama: eelkõige tema enda pärast, aga ka seetõttu, et temast olnuks meeskondlikus temposõidus suur abi. Nüüd peame veel rohkem targale sõidule keskenduma, sest oleme vaid seitsmekesi,» sõnas Astana liider Jakob Fuglsang tiimi koduleheküljele.

«Teekattes oli väike pragu ja sõitsin sinna täpselt sisse. Roiete pärast olen rohkemgi mures kui küünarnuki pärast, sest lendasin liiklusmärkidesse. Mõistagi olen väga pettunud, et minu Tour sellisel moel otsa saab,» lisas Sanchez ise.

Täna on Tour de France'il kavas 35 km pikkune meeskondlik temposõit. Kahe esimese etapi järel kannab kollast liidrisärki eilse etapi võitja Peter Sagan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles