Horvaatia peatreener: kui suutsime juba Messi peatada, siis Kane pole probleem

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia koondis loputas alagrupis Argentinat ja Lionel Messit koguni 3:0.
Horvaatia koondis loputas alagrupis Argentinat ja Lionel Messit koguni 3:0. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA /Scanpix

Jalgpalli MMil poolfinaali jõudnud Horvaatia koondise peatreener Zlatko Dalic pakatab enne kohtumist Inglismaaga enesekindlusest – miks peaks inglaste tähtründaja Harry Kane valmistama muret meestele, kes näitasid alagrupis koha kätte Lionel Messile?

«Inglastel pole ühtegi silmatorkavalt nõrka kohta,» tunnustas Dalic BBC vahendusel kolmapäevase poolfinaali eel vastaseid. «Kane ja Raheem Sterling on nende kõige ohtlikumad mehed. Kane'i pole lihtne peatada, kuid meil on kaks tipptasemel keskkaitsjat. Saime hakkama Messi ja Christian Erikseniga, küllap saame ka Kane'iga. Usume oma trumpidesse ega karda Inglismaad,» lausus Dalic.

Horvaatia peatreener hindab kõrgelt ka Sterlingit, kes pole Inglismaa särgis ligi kolm aastat väravat löönud ning on sellelgi turniiril langenud kodumaa toetajate ja ekspertide kriitika alla. «Ta on nende jaoks tähtis, sest ta on väga kiire ja mängib Kane'iga hästi kokku. Inglismaa on jõudnud poolfinaali, see ütleb kõik. Nad on näidanud sirgjoonelist ja kiiret vutti, samuti on nad standardolukordades tugevad. Rootsiga saadi üsna kergesti hakkama, järelikult on tegu kõva vastasega, keda peame austama,» ütles Dalic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles