Minttu Räikkönen astus mehe kaitseks välja: ärge nutke nagu väikesed tüdrukud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minttu Räikkönen ananb mõista: tema mehega juba tüli ei norita!
Minttu Räikkönen ananb mõista: tema mehega juba tüli ei norita! Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP / SCANPIX

Mercedese vormel 1 võistkond asus eilse Suurbritannia GP järel pilduma vihjeid, nagu oleks Kimi Räikköneni ja Lewis Hamiltoni kokkupõrge olnud meelega korraldatud või siis tingitud soomlase saamatusest. Sellega aeti marru aga mitte ainult Ferrari võistkond, vaid ka soomlase abikaasa Minttu.

«Kui nutad kaotuse korral nagu väike tüdruk, siis mine parem balletitundi,» põrutas Minttu Räikkönen Instagrami postitatud pildi all. Hiljem täpsustas ta, et pidas silmas kogu Mercedese võistkonda, mitte ainuisikuliselt Hamiltoni, seejärel kustutas kogu lause aga täielikult, jättes pildi ainsaks kommentaariks südame.

 

@kimimatiasraikkonen ❤️

A post shared by ?????? ?ä???ö??? (@mintturaikkonen) on

Väga pahaselt reageeris Mercedese väidetele ka Ferrari tiimijuht Maurizio Arrivabene, tuletades Ferrari võimaliku «saamatuse» kohta märkuse teinud Mercedese tehnikadirektorile James Allisonile meelde, et enne Mercedese leeri siirdumist töötas too aastaid Ferraris.

«Kui Allison tõesti nii ütles, peaks tal häbi olema. Ta ju teab, mis põhimõtete järgi meil tegutsetakse. Nad tahavad meile näidata, kuidas džentelmenid peaksid käituma, aga ise ei oska seda teha. Kes siin saamatu on – Kimi või? Seda saab hinnata vaid inimene, kes on samas olukorras olnud. Võin kuulata Jacques Villeneuve'i kriitikat, sest ta on ise endine võidusõitja, aga teised hoidku oma arvamus endale,» nähvas Sky Italiaga kõnelenud Arrivabene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles