Pellegrini värbas uue klubi eesotsas enda ridadesse Arsenali poolkaitsja

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere
Jack Wilshere Foto: ANDREW COULDRIDGE / REUTERS

Manuel Pellegrini hakkab uuel hooajal juhenda Inglismaa kõrgliiga meeskonda West Ham United'id. Pellegrini palkas oma ridadesse kogu oma karjääri Arsenali hingekirja kuulunud poolkaitsja Jack Wilshere'i.

Wilshere, kes oli Arsenalis veetnud 17 aastat oma karjäärist, vabastati suve alguses lepingust ning nii leidis mees endale uue klubi. Wilshere sõlmis West Hamiga kolme aasta pikkuse lepingu. Lisaks Wilshere'ile oodatakse klubisse ka Dortmundi Borussia ründajat Andriy Yarmolenkot, kes peaks väidetavalt sellel nädalal läbima klubi treeningbaasis meditsiinilise kontrolli.

Wilshere ise on olnud väiksest peale West Hami ausataja. "Klubiga liitumine on minu jaoks eriline. Paljud inimesed teavad, et mul oli väiksena selle klubiga eriline suhe. Kindlasti on inimesed näinud minust ka pilte, kus ma kannan West Hami särki. Mul on paju häid mälestusi lapsepõlvest, kui ma käisin West Hami toetamas. Minu perekond ja paljud sõbrad on samuti selle klubi toetajad, nii et kõik on õnnelikud," rääkis Wilshere oma üleminekust West Hami kodulehel.

West Ham, kes lõpetas möödunud hooaja Inglise liigas kolmeteistkümnendal kohal. Kuigi hooaja algus möödus klubile keeruliselt, saadi hooaja teises pooles hoog paremini üles ning nii suudeti vältida liigast väljalangemist. Sel suvel kinnitati peatreeneriks ülimalt kogenud Manuel Pellegrini, kelle eesmärgiks on West Hamiga jõuda Euroopa liigasid mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles