Kontaveidi alistanud belglanna kaotas 21-aastasele Venemaa talendile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daria Kasatkina
Daria Kasatkina Foto: BEN STANSALL / AFP

Wimbledoni suure slämmi turniiri neljandas ringis pidi Kontaveidi alistanud Alison Van Uytvanck (WTA 47.) tunnistama neljandas ringis Daria Kasatkina (WTA 14.) 7:6(6), 3:6, 2:6 paremust.

Van Uytvanck oli näidanud Wimbledoni turniiril suurepärast minekut. Teises ringis alistas ta tiitlikaitsja Garbine Mugruza ning kolmandas ringis kohtus belglanna Anett Kontaveidiga. Ka Kontaveit ei suutnud Van Uytvancki alistada, ning kaotas kohtumise 2:6, 3:6.

Nüüd neljandas ringis pidi belglanna tunnistama vaid 21-aastase talendika Kasatkina paremust. Kuigi esimeses setis suutis Van Uytvanck näidata head mängu ning seti võita, siis kaks järgnevat setti kuulusid juba kindlalt venelannale.

Daria Kasatkina pääses edasi Wimbledoni veerandfinaali, mis on tema jaoks karjääri teine suure slämmi turniiril mängitav veerandfinaal. Esimest korda jõudis Kasatkina veerandfinaali vaid veidi enam kui kuu aega tagasi Prantsusmaa lahtistel. Siis tuli veerandfinaalis võtta vastu kaotus ameeriklannalt Sloane Stephensilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles