Kolm Lõvi kiusab Wimbledoni

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wimbledoni tennisekompleksi keskväljaku tribüünidel haigutas laupäevase matši Angelique Kerber - Naomi Osaka ajal tühjus, sest samal ajal toimus ka jalgpalli MMi veerandfinaalis Inglismaa - Rootsi.
Wimbledoni tennisekompleksi keskväljaku tribüünidel haigutas laupäevase matši Angelique Kerber - Naomi Osaka ajal tühjus, sest samal ajal toimus ka jalgpalli MMi veerandfinaalis Inglismaa - Rootsi. Foto: Andrew Boyers

Londoni lõunaservas asuva Wimbledoni kompleksi peaväljak on ilmselt maailma erilisim tenniseareen. Kuna Wimbledon on mainekaim suure slämmi turniir, on just sealsel peaväljakul mängimine valgepalluritele üks hinnalisemaid kogemusi.

Tõsi, kuninglik loož on enamasti tühi, aga Wimbledonis on see vähemalt olemas. Sümboliseerimas traditsioone ja ajastuteülesust, mis muudavadki Wimbledoni maailma kõige nooblimaks tennisevõistluseks.

MIks aga pidid sakslanna Angelique Kerber ja Jaapani esindaja Naomi Osaka end laupäeval üpris kummaliselt tundma, kui nende matš täitis Wimbledoni peaväljakul vaevalt kolmandiku istekohtadest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles