Mbappe üritab MMi abiga Neymarile kiusamise eest kätte maksta (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa - Peruu
Prantsusmaa - Peruu Foto: vladimir astapkovich / Sputnik

Neymar läks MMile ideega tulla maailmameistriks ning sellega kindlustada endale maailma parima mängija auhind, ehk Ballon d'Or. Neymari kurvastuseks langeti aga välja juba veerandfinaalis ning nüüd on tõsine oht, et tema noor meeskonnakaaslane Paris Saint-Germainist võib temalt selle au ära röövida.

Nimelt on Kylian Mbappe tegemas hetkel Prantsusmaa koondise ridades suurepärast MMi. Kõigepealt lõi ta alagrupiturniiril värava Peruu vastu ning seejärel saatis kaheksandikfinaalis koju Argentiina ja Lionel Messi enda. Argentina võrku lõi Mbappe lausa kaks palli. Vaid 19-aastasest prantsusmaa noorukist sai teine noormängija peale Pele't, kes on suutnud MMil lüüa ühes mängus kaks väravat.

Hispaania väljaande El Pais andmetel ei ole Neymari ja Mbappe läbisaamine just kõige parem.

Väidetavalt Neymar ning tema kaasmaalane Dani Alves tegid pidevalt Mbappe kulul nalja ning üritasid teda pidevalt kiusata. Väidetavalt suhtusid nad prantslasesse pigem nagu algajasse kui uskumatusse jalgpallitalenti.

Väidetavalt Mbappe isa oli šokeeritud, kui ta sai teada, kuidas Neymar kamandas ja kohtles tema poega riietusruumis. Lisaks olevat pidevalt Neymar ja Alves teinud nalja tema välimuse. Brasiillased hakkasid noort mängu meest kutsuma multikategelase Donatello järgi. Seejärel postitasid nad internetti videosid, kus nad Mbappe'd niimoodi kutsuvad ja ise selle üle naeravad.

Väidetavalt oli veebruaris aset leidnud ka intsident, kus Neymar ei söötnud meelega oma noorele meeskonnakaaslasele palli. Kui Mbappe oli uurinud, miks Neymar talle söötu ei jaganud, oli brasiillane ülbelt vastama hakanud, mis põhjustas meeste vahel riietusruumis lausa rüseluse.

Ilmselt on Mbappe parimaks võimaluseks Neymarile kätte maksta just nimelt aidata Prantsusmaa koondisel tulla maailmameistriks. Kõigepealt on vaja prantslastel alistada poolfinaalis Belgia. Seejärel tuleks neile finaalis vastu kas Inglismaa või Horvaatia.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles