Mart Ojavee osaleb Viimsis temposõidu karikaetapil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Ojavee.
Mart Ojavee. Foto: Champion System

Täna südaööl lõpeb eelregistreerimine Filter Temposõidu Karikasarja 2. etapile, mis toimub kolmapäeval Viimsis. Tõenäoliselt ületatakse ülehomme mullu samas kohas püstitatud sarja osalusrekord 149 ratturit.

Täna lõunaajaks oli end kirja pannud üle 60 jalgrattasõbra, kelle seas on tuntuim tegija koos Jaan Kirsipuuga Hongkongi meeskonnas Champion System sõitev Mart Ojavee. Suusõnaliselt on võistlema lubanud tulla ka valitsev üldvõitja Ervin Korts-Laur (Nissan Pro Shop Team).

Start on avatud kell 19-20, kuid kohale tasub tulla varem, sest lastele on tasuta kasutamiseks batuut. Kuna võistluse ajal on rajal soojenduse tegemine keelatud, on korraldajad tasuta kasutamiseks üles seadnud soojendustelgid koos pukkidega. Kasutamine toimub elava järjekorra põhimõttel. Soovi korral on võimalik telki koos pukiga ka 10 euro eest broneerida. Tellimiseks tuleb kirjutada e-kiri aadressile karikasari@aerobike.ee.

Võimalus on rentida ka eraldistardikettaid ja temposõidukiivreid. Ketta rentimise hind on 35 ja kiivri rentimise hind 10 eurot. Osalejad saavad oma asjad tasuta pakihoidu jätta ning rattatarbeid ja spordisööki saab osta Hawaii Expressi müügitelgist. Avatud on ka kohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles