Argentina jalgpalliäss eitab Botoxi huultesse süstimist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni jalgpallur Martin Demichelis.
Müncheni Bayerni jalgpallur Martin Demichelis. Foto: Reuters / Scanpix

Kuigi levivad kuulujutud, et Müncheni Bayerni ja Argentina jalgpallikoondise kaitsemängija Martin Demichelis on enne igat mängu lasknud oma huultesse Botoxit süstida, ei soostu mees ise seda kinnitama.

27-aastase jalgpalluri kodumaal ilmus ajaleheartikkel, kus väideti, et mängija käib enne igat kohtumist ilukirurgi juures huultesse Botoxit süstimas, et need kaamerate ees lopsakamad tunduksid, kirjutab Eurosport.

«Demichelis minu juures korduvalt käinud,» ütles Argentinas tunnustatud ilukirurg Cristian Perez Latorre ajalehele Gente. «Olen tema huultesse Botoxit süstinud. Ta tahab lihtsalt hea välja näha.»

Demichelis asus kohe pärast artikli ilmumist väiteid ümber lükkama, pöörates tähelepanu oma ülejäänud kehale. «See on täiesti naeruväärne,» sõnas ta Saksamaa ajalehele Bild. «Mul ei ole isegi kõrvarõngast ega tätoveeringuid, miks ma siis peaksin Botoxit kasutama?»

Jalgpalluri tüdruksõber, Argentina modell ja teletäht Evangelina Anderson usub, et selliseid kuulujutte levitatakse talle kättemaksuks.

Nimelt maksis Anderson kinni oma transvestiidist sõbra soovahetusoperatsiooni, mille sooritas Perez Latorre rivaal.

Lisaks oli Anderson teleintervjuus rääkinud, et üks tema sõpradest käis Perez Latorre kliinikus ilulõikusel ega jäänud tulemusega rahule, kuigi Anderson ei osanud öelda, kas operatsiooni viis läbi just nimelt Perez Latorre ise.

Botox on puhastatud lahjendatud botuliintoksiin A, mida toodab bakter Clostridium Botulinum. Toksiin põhjustab eluohtlikku haigust botulismi. Meditsiinis ja ilumaailmas kasutatakse toksiini toimet liighigistamise ravis ja miimiliste kortsude eemaldamiseks.

Kuigi Botox on staaride seas äärmiselt levinud, julgevad vähesed meessoost staarid selle kasutamist tunnistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles