Levkoi: olime kogu mängu suure surve all

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Levkoi
Jaanus Levkoi Foto: Toomas Huik

Pühapäeva õhtul võõrsil Bosnia ja Hertsegoviina alistanud Eesti korvpallinaiskond on B-divisjoni alagrupiturniiri esikohast vaid ühe võidu kaugusel. Ihaldatud tulemuseni jõudmiseks tuleb homme kodus alistada Šveits.
Mullu jäädi võõrsil Šveitsile viie punktiga alla, kuid teises ringis pole nad enam nii head mängu näidanud. Viimati sai Šveits oma esimese kaotuse just Bosnialt.


Peatreener Jaanus Levkoi pidaski seepärast võtmemänguks pühapäeval saadud nappi 55:54 võitu. «Olime kogu mängu suure surve all ja lihtsaks meile võitmist ei tehtud,» sõnas Levkoi. «Samas võinuksime ka kindlamalt võita, kuid viskasime liiga palju mööda. Kohati koguni näiliselt väga headelt positsioonidelt.»

Treeneri sõnul oli kahes eelmises mängus suureskoorilisi võite noppinud eestlannadel alguses raske end punkt punkti mänguks ümber häälestada. «Võimalik, et kütsime end liiga üles ja olime ülehäälestunud,» mõtiskles ta. «Õige samm oli aga see, et tugevdasime selleks mänguks oma korvialust jõudu ja tänu sellele suutsime ka lauas valitseda. Kokkuvõtteks võib öelda, et see oli väga hea ja tugev võit.»

Eesti naiskonna parimaks kerkis 16 punkti ja koguni 18 lauapalli kogunud Viive-Kai Rebane. Viimastel minutitel pingil istunud naiskonna kapten Merike Anderson lisas 10 punkti ja 8 lauapalli, võidukorvi visanud Mirjam Nikolai aga 9 punkti ja 10 lauapalli.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles