Portugali tippklubi kulutas pool miljonit eurot libakontodele, et tõsta klubi mainet

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William Carvalho Lissaboni Sportingu särgis
William Carvalho Lissaboni Sportingu särgis Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Portugali tippvõistkond Lissaboni Sporting kulutas väidetavalt pool miljonit eurot selle peale, et luua internetti libakontosid, et tõsta klubi rikutud mainet.

Eelmisel hooajal sattusid Lissaboni klubi tõelistesse raskustesse. Esiteks ei pääsetud Meistrite liigasse, vihased fännid tungisid treeningul mängijatele kallale ja lisaks lõpetas klubi ootamatult lepingud mitmete klubi mängijatega.

Et olukord oleks veelgi hullem, tuli Portugali väljaanne Correio da Manha välja väitega, et klubi on kulutanud üle poole miljoni euro selleks, et ehitada endale libakasutajatest võrgustik, kes aitaks inimeste silmis klubi mainet tõsta.

Portugali ajaleht väidab, et idee oli rajada võrgustik, mis võitleks rivaalklubi Benfica vastu. Libakasutajad jagasid kinnitamata uudiseid ja kuulujutte ning ka selliseid teateid, mis ei vastanud tegelikult reaalsusele.

Selline tegevus pöörab suure tõenäosusega veelgi enam klubi toetajaid klubi vastu. Lisaks sellele ei tee väidetavalt klubi midagi selle jaoks, et meeskonna võtmemängijad klubi esindamist jätkaksid. Meeskonna üks suurimaid staare William Caravalho on suure tõenäosusega klubist lahkumas Hispaaniasse, Real Betis'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles