Motivatsioonipuuduse käes vaevelnud olümpiavõitja otsustas karjääri jätkata

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Laura Dahlmeier.
Laura Dahlmeier. Foto: FRANCOIS-XAVIER MARIT / AFP

Kahekordne laskesuusatamise olümpiavõitja Laura Dahlmeier teatas, et jätkab sportlaskarjääri.

Pyeongchangi olümpiamängudel sprindis ja jälitussõidus kuldmedali võitnud ning individuaaldistantsil pronksiga leppima pidanud 24-aastane sakslanna vaevles pärast suurt spordipidu motivatsioonipuuduse käes. Kui pärast olümpiamänge Dahlmeier ei teadnud, kas jätkab karjääri või mitte, siis nüüd rääkis sakslanna selle välja.

«Minus põleb jälle tuli,» sõnas Dahlmeier Saksamaa ajalehele Münchner Merkur. «Vajadus ja soov treenida on tulnud tagasi. Olen praegu väga motiveeritud,» lisas Dahlmeier, kes lisaks kahele olümpiakullale teeninud seitse kõige kirkamat medalit ka maailmameistrivõistlustelt.

Sakslanna tunnistas, et alustas treeninguid tavapärasest hiljem ehk alles 1. juunil. «Ma pidin aja maha võtma. Andsin endale aega, et panna paika eesmärgid. Mõtlesin oma tuleviku peale ja see on normaalne, kui oled kogu aeg selles karussellis,» rääkis Dahlmeier, kes ei lubanud, et osaleb ka nelja aasta pärast toimuvatel olümpiamängudel.

Tagasi üles