Aleksejev saatis vastase haiglasse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Temelkov oimetult maas lebamas.
Vladimir Temelkov oimetult maas lebamas. Foto: Sille Annuk

Eesti käsipallikoondise väravavaht Marius Aleksejev teenis Eesti ja Makedoonia vahelise kohtumise 11. minutil punase kaardi. Õhuvõitluses temalt löögi saanud Vladimir Temelkov viidi kiirabiga Põlva haiglasse, sealt edasi uuringuteks Tartusse.


Aleksejevile on raske midagi ette heita. Vastaste kiirrünnaku takistamiseks jooksis ta väravavahi alast välja, hüppas õhku ja lõi palli kätega auti. Õhus põrkas ta aga makedoonlasega kokku.

Reeglite järgi vastutab sellise kontakti eest aga just väravavaht, sest tema näeb olukorda paremini ja võib kokkupõrget vältida.

Aleksejevit asendanud Eston Varusk tegi küll alustuseks paar head tõrjet, ent väga palju ta meeskonda päästa ei suutnud. «Kindlasti mõjutas Aleksejevi eemaldamine meie mängu. Väravavahi vahetusega jäi meil üks käik puudu,» tõdes Eesti koondise peatreener Kalmer Musting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles