Lember ei saa Selverit türklaste vastu aidata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Lember
Veiko Lember Foto: www.vk.audentes.ee

Nädalavahetusel tõsiselt haigestunud Tallinna Selveri võrkpalliklubi sidemängija Veiko Lember ei saa võistkonda homses eurokarikasarja mängus Türgi klubi Izmir Arkase vastu aidata.

Lemberi asemel alustab põhikoosseisus Selveri teine sidemängija lätlane Agris Leitis.

«Lember ei mängi,» tunnistas Selveri peatreener Avo Keel päev enne olulist mõõduvõttu. «Loomulikult on tasemevahe Leitisega märgatav. Eurokarikaks oleme üles andnud ka Andres Toobali. Võib-olla läheb teda vaja, võib-olla mitte.»

Juba viiendat päeva palavikuga maadleva Lemberi haigus näitas eile taandumise märke ning seepeale avaldas peatreener lootust, et oluline mängumees suudab siiski platsile joosta. Paraku imelist paranemist ei toimunud.

Lemberi haigestumine pani Selveri eriti raskesse olukorda, sest vastaste sidemängija Hüseyin Koçile eestlaste seas naljalt vastast ei leidu. «Koç on agressiivne sidemängija ning neil on kõrge rünnakuprotsent. Kehva tõstega sellist rünnakuefektiivsust välja ei löödaks,» selgitas Keel. «Stiililt oleks nad Veikoga sarnased olnud. Eks me Leitisega peame natuke tõstekiirust tagasi tõmbama. Eeliseid meil praegu selles osas pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles