Eesti publik jäi Ronaldost ilma, kuidas läheb Griezmanni ja Modriciga?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torinosse, mitte Tallinnasse: Cristiano Ronaldot Lilleküla staadionil ei näe.
Torinosse, mitte Tallinnasse: Cristiano Ronaldot Lilleküla staadionil ei näe. Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images/Scanpix

Tänase ametliku uudisega, et Cristiano Ronaldo siirdub Madridi Realist Torino Juventuse ridadesse, sai ühtlasi selgeks, et 15. augustil ei näe portugallast Tallinnas peetaval UEFA Superkarika finaalmängul.

Lilleküla staadionil peetavas finaalis kohtuvad Hispaania hiiud Madridi Real ja Madridi Atletico ehk Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitjad. Käimasoleva MMi käiku jälgides on aga küsimärgi all ka näiteks Antoine Griezmanni või Luka Modrici kaasategemine, sest mõlema mehe rahvuskoondis ehk vastavalt Prantsusmaa ja Horvaatia on jõudnud poolfinaali.

Arvestades, et superkarikas mängitakse Tallinnas välja täpselt kuu pärast MM-finaali ning asjaolu, et mehed tahavad ka puhata, ei pruugi emma-kumma klubi koosseisu kuuluvad prantslased Griezmann, Raphaël Varane ja Thomas Lemar ning horvaadid Modric, Šime Vrsaljko ja Mateo Kovacic selleks ajaks vajalikus mänguvormis olla. Real alustab hooajaeelseid sõpruskohtumisi 1. augustil Miamis Manchester Unitedi vastu, Atletico mängib aga koguni juba 26. juulil Singapuris Londoni Arsenaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles