Leicesteri kangelase Mahrezi uueks koduklubiks sai Manchester City

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez.
Riyad Mahrez. Foto: Nigel French/EMPICS Sport

Manchester City ostis enda ridadesse mitmel hooajal Leicester City koosseisus suurepäraseid esitusi pakkunud Riyad Mahrezi.

27-aastane Mahrez sõlmis Manchesteri klubiga viie aastase lepingu. Alžeerlane oli eelmisel hooajal Inglismaa meistriks tulnud meeskonna jaoks selle üleminekuperioodi esimene täiendus. Kusjuures, Mahrezi eest maksti 68 miljonit eurot, mis teeb temast klubi ajaloo kõige kallima mängija.

Mahrez ise on ülemineku üle õnnelik ning usub, et tema mängustiil sobitub perfektselt Manchester City omaga. "Manchesteri klubi mängimas vaadata on alati nauding. Pep Guardiola soovib, et tema meeskond mängiks ründavat jalgpalli ja eelmisel hooajal olid City esitused täiesti erakordselt head," vahendab BBC Mahrezi sõnu.

Mahrez nimetati Inglise liiga parimaks mängijaks hooajal 2015/2016, kui alžeerlane koos oma võistkonnaga täiesti uskumatu üllatusena Inglise liiga võidu võtsid. Mahrez lahkub Leicesterist, olles mänginud klubi särgis 179 mängu ja löönud 48 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles