Horvaatia kaitsja Lovren: sel korral ei anna ma Kane'ile võimalustki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren
Dejan Lovren Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Horvaatia koondise keskkaitsja Dejan Lovren ütles enne MMi poolfinaali Inlismaa vastu, et ta ei karda Harry Kane vastu mängida ning sel korral ei anna ta ründajale võimalustki.

Lovren on varem saanud kordavat Kane'i vastu Inglise liigas mängida. Mängueelsel pressikonverentsil uuriti keskkaitsja käest, kas ta ei karda Kane vastu mängima asuda, kuna oktoobris kohtudes kaotas Liverpool 4.1 Kane'i koduklubile Totenhamile, kusjuures Lovren vahetati halva esituse pärast välja juba 31. minutil.

«See kaotus ei puutu kuidagi praegusesse mängu. Miks te ei küsi nende mängude kohta, kus ma tema vastu hästi mänginud olen? Te lihtsalt valisite ühe halva esituse,» vahendab Irishexaminer selgelt ärritunud Lovreni sõnu.

«Ma austan Kane'i väljakul – ta on löönud viimastel hooaegadel palju väravaid ja tal on head meeskonnakaaslased, niiet kindlasti ei tule mäng kerge. Ma usun, et me oleme mänguks valmis. Kui me mängime sama kompaktselt nagu Argentina vastu, siis ei anna me Kane'ile ja Inglismaale võimalust,» lausus Lovren.

Horvaatia koondis kohtub täna õhtul MMi poolfinaalis Inglismaaga. Esimest korda peale 1994ndat aastat on Horvaatia koondis jõudnud MMil nii kaugele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles