Eestlaste poolt oimetuks löödud makedoonlane pääses koju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Temelkov oimetult maas lebamas.
Vladimir Temelkov oimetult maas lebamas. Foto: Sille Annuk

Käsipalli EM-valikturniiri kohtumises Eesti koondise väravavahilt Marius Aleksejevilt õhuvõitluses löögi saanud makedoonlane Vladimir Temelkov veetis öö vastu neljapäeva Tartu ja Põlva haiglas, ent hommikul sõitis koos kaaslastega tagasi kodumaale.


«Kolmapäeva õhtul viidi ta uuringuteks Tartusse, öösel toodi aga tagasi Põlva haiglasse ja jäeti sinna jälgimisele,» rääkis Eesti Käsipalliliidu peasekretär Pirje Orasson. Makedoonlast uuriti nii põhjalikult sellepärast, et ta sai löögi vastu pead ja kaotas mõneks ajaks isegi teadvuse.

Samas olukorras punase kaardi saanud Aleksejevit siiski suurem karistus ei ähvarda ja juba nädalavahetusel saab ta osaleda EM-valiksarja viimases mängus Ungariga. Madjarite maale sõidab aga Eesti koondis pisut muudetud koosseisus.

Peatreener Kalmer Mustingu sõnul jäävad koju kolmapäeval suure koormuse saanud väravavaht Eston Varusk, lõpueksamitega seotud Uku-Tanel Laast, lõikusele minev Janar Mägi ja lihtsalt ülikogenud Kristo Järve. Neid asendavad nooruke väravavaht Denis Lõoke ja tagamehed Sten-Erik Lepp ja Siim Pinnonen.

«Ungari mängus on võimalus panustada noorematele ja neid rohkem asja sees hoida,» tõdes Musting. «Meil on küll väike teoreetiline võimalus veel isegi edasi pääseda, kuid sisuliselt on kõik juba selge.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles