Serena Williams: loodan, et minu tütar ei hakka tennist mängima (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Williams postitas Instagrami pildi, kus tema 10-kuune tütar Olympia Ohanian hoiab käes Wilsoni firma tennisekotti. Pärast Wimbledoni turniiril peetud võidukat mängu Evgeniya Rodina üle küsiti pressikonverentsil ka selle pildiga seotud küsimusi.

Kui Serena Williamsi käest küsiti, kas tema tütar hakkab samuti tennist mängima, vastas ameeriklanna: «Ei, ma loodan, et ta ei hakka tennist mängima. Venus (Williams) küll ütles, et tema võib treener olla, aga ta ei taha ümber maailma reisida. Mina vastasin selle peale, et sa mõtled ikka väga kaugele ette.»

«Mina ei pane Olympiat tennist mängima, muidugi, kui ta seda ise just ei teha ei taha. Ootan huviga, millega ta tegelema tahab hakata, aga ma ei kujuta hetkel küll ette. Võibolla oleks iluuisutamine huvitav,» vahendab tennisworldusa Williamsi sõnu.

«Ta ilmselt kasvab suhteliselt pikaks, nii et ma ei oska tõesti midagi arvata. Ma ei soovi talle panna peale survet ja suruda teda mingit spordiala tegema. Ma ei soovi, et ajakirjanikud samuti ootaksid, et temast saaks parem tennisist kui mina olin,» rääkis Williams.

 

#Wimbledon ready.

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles