17-aastane Eesti ründaja viibib testimisel Poola meisterklubis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristofer Piht.
Kristofer Piht. Foto: Paide Linnameeskond / Facebook

Paide Linnameeskonna 17-aastane ründaja Kristofer Piht viibib Poola jalgpalli valitseva meistri ja riigi ühe edukaima klubi Varssavi Legia juures testimisel.

Eeloleval nädalavahetusel osaleb Piht koos Legia U19 meeskonnaga Tšehhis Plzenis toimuval turniiril, kus lisaks kohalikule meeskonnale ja Legiale teevad kaasa Glasgow Rangersi, Berliini Hertha, West Bromwich Albioni ja MŠK Žilina eakaaslased, kirjutab Paide Linnameeskond oma Facebooki leheküljel.

Legia teenis kevadel kolmanda järjestikuse ja klubi ajaloo 13. Poola meistritiitli. Enamat on Poolas suutnud vaid Zabrze Gornik ja Krakowi Wisla – mõlemad klubid on Poola meistriks kroonitud 14 korda.

Aastatel 2013-2015 kuulus Legia hingekirja praegune Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa, kes esindas Varssavi esindusmeeskonda 34 Poola kõrgliiga kohtumises ja lõi kaks väravat. Erinevate sarjade peale kokku sai Ojamaa Legia eest kirja 45 mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles