ManU tähtmängija sooviks liituda Madridi Realiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nani
Nani Foto: SCANPIX

Tänavu Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna ridades hea hooaja teinud Portugali koondislane Nani sooviks ühineda Madridi Realiga.

Nani avaldas, et ta sooviks kuuluda ühte meeskonda Reali juhendaja Jose Mourinhoga. Nani sõnade kohaselt on ta küll Manchesteris õnnelik, kuid tema lahkumise üle on viimasel ajal hakatud rohkem spekuleerima, kirjutab Sportsmail.

«Kas ma sooviksin töötada koos Mourinhoga? Jah, kuid praegu olen Manchester Unitedis õnnelik,» tunnistas Nani, et liitumine Realiga võib tulla kõne alla.

Pärast Antonio Valencia vigastusest paranemist langes Nani ManU-s taas varumeheks ning pärast head hooaja esimest poolt oli see mehe jaoks valus löök.

Lisaks on ManU-sse saabumas Ashley Young ja lisaks on klubi jahtimas keskväljamängijaid Wesley Sneijderit, Samir Nasrit ja Alexis Sanchez’t.

Nani jäeti Meistrite liiga finaalis ManU algkoosseisust välja ning seejärel on teda seostatud Reali, Juventuse ja Milano Interiga.

«Mulle jäi Meistrite liiga finaalist suhu halb maitse, kuna ma ei kuulunud algkoosseisu,» rääkis Nani. «Ma lootsin kohe alguses platsile pääseda, kuid see on peatreeneri otsus. See oli ManU jaoks väga hea hooaeg ning minu enda parim hooaeg.»

Nani lõi sel hooajal Manchesteri suurklubi eest kümme väravat.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles