Toomas Savi Eesti Suusaliidu presidendina ei jätka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Savi
Toomas Savi Foto: Margus Ansu

Eesti Suusaliidu pikaajaline president Toomas Savi kinnitas, et otsustas järgmiseks ametiajaks mitte kandideerida. Tema asendajana nähakse Eesti Energia juhti Sandor Liivet.

«Eesti Suusaliidu üldkogu on 21. juunil ja seal valitakse ka alaliidu järgmine president. Lisaks Sandor Liivele võib esile tulla ka teisi kandidaate,» sõnas detsembris 69-aastaseks saav Savi, kes neljandaks ametiajaks enam ei kandideeri.

 Küsimusele, miks otsustas Savi ametist loobuda, vastas ta: «Kallis inimene, ma olen 12 aastat Suusaliidu president olnud! Ma olen juba vana mees ja aitab küll!»

 Savi sõnul ei saanud tema otsuse puhul määravaks Andrus Veerpalu dopinguskandaal. «Ma ütlesin juba aasta tagasi, et järgmiseks ametiajaks ma ei kandideeri ja see on juhatuse koosoleku protokollis samuti sees. Ma saan ju järgmine aasta juba 70-aastaseks! Seega raske südamega see otsus ei sündinud,» rõhutas Savi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles