Ojaveel on Saaremaal pooleminutiline edu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Ojavee
Mart Ojavee Foto: Rauno Laht / Rattaprofid

Saaremaa velotuuri mandriosa liidrina lõpetanud Mart Ojaveel (CFC) on enne kaht viimast etappi 28-sekundiline edu Martin Puusepa (Team Peloton) ees. Indrek Rannama (SJK Viiking) jääb maha juba ligi minutiga.


Eilne algselt 135 km pikkune 3. etapp jagati lõpetamata teetööde tõttu kaheks. Suurejõel lõppenud esimese osa võitis soomlane Sami Tiainen (TWD-Länken), teise koha sai Mihkel Räim (SJK Viiking) ja kolmanda Risto Raid (Tartu Velo).

Seitse meest läksid kümneminutilise sõidu järel oma teed ning kuigi Alpha Baltic ja Team Peloton tegid peagrupis nende püüdmiseks tööd, jäid jooksikud ette.

Vändrast Raplasse kulgenud sõidul oli nobedaim lätlane Andris Vosekalns (Alpha Baltic), kes edestas Ojaveed ja Rannamad. Juhtgruppi kuulus kaheksa meest.

Vozenkalns ütles, et ründas 3 km enne lõppu. «Olen võidu üle väga õnnelik. Ma ei tea, mida teised mõtlesid, kuid mina üritasin rünnata ja see õnnestus,» rääkis Vozenkalns.

Täna sõidetakse Liivalt Kuressaarde, tuurile pannakse punkt homme marsruudil Kuressaare-Mustjala-Kärla-Kuressaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles