Mandri võitis Saaremaa tuuri eelviimase etapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri.
Rene Mandri. Foto: Rauno Laht / Rattaprofid

Saaremaa velotuuri eelviimase etapi (160 km) võitis Team Pelotoni esindav Rene Mandri.

Sõit marsruudil Liiva-Kuressaare algas tugeva vihmasajuga ja väga aktiivselt. Pikka aega ei õnnestunud kellelgi eest ära sõita, kirjutab rattaprofid.ee.

Kui sõidetud oli umbes 60 km, õnnestus kahel noorel – Tartu SK Velo ratturil Risto Raidil ja Pärnu Kalevi Spordikooli kasvandikul Timmo Jeretil – peagrupist põgeneda. Duo suutis sõita sisse nelja ja poole minuti suuruse vahe, kuid see sulas etapi teisel poolel kiiresti.

Umbes 30 km enne lõppu saadi vaprad jooksikud kuulsal kruusalõigul kätte. Viimastel kilomeetritel toimus veel ridamisi äraminekukatseid ning moodustus neljameheline juhtgrupp. Kuigi CFC tegi grupis head tempot, ei õnnestunud neil siiski jooksikuid enam kätte saada.

Nelja mehe omavahelises võitluses oli tugevaim Mandri. Teise koha sai soomlane Mikko Paajanen (TWD-Länken) ja kolmanda lätlane Andris Vosekalns (Alpha Baltic).

Üldliidrina jätkab täna peagrupis lõpetanud CFC rattur Mart Ojavee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles