Barcelona kinnitas, et nad jahivad kõrgelt hinnatud Alexis Sanchez’t

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez
Alexis Sanchez Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond on teada andnud, et nad üritavad suvel meeskonda tuua praegu Udinese ridadesse kuuluvat Tšiili koondislast Alexis Sanchez’t.

22-aastast Sanchez’t soovivad teadupärast enda ridades näha ka Inglismaa suurklubid Manchester United ja Manchester City, kirjutab Sportsmail.

Barcelonat on peetud samuti Tšiili koondislase võimalikuks kosilaseks ning nüüd anti sellest ka ametlikult teada. «Oleme optimistlikud, kuid see on alles algus. Peame läbirääkimisi Sanchez’e ostmiseks,» sõnas Barcelona asepresident Josep Maria Bartomeu. «Teame, et ta on väärtuslik mängija ja seetõttu jahivad teda ka mitmed meeskonnad. Peame jätkama läbirääkimisi ja lähipäevadel on näha, mis saama hakkab.»

Sanchez’t soovib oma ridades näha ka Itaalia suurklubi Milano Inter, kuid väidetavalt eelistab mängumees ise Barcelonasse siirdumist. «Peame kõigepealt kokkuleppele jõudma tema praeguse tööandja Udinesega,» lisas Bartomeu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles