Horvaatia koondise keskkaitsja kurjustas kriitikutega (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren võitluses Harry Kane'iga
Dejan Lovren võitluses Harry Kane'iga Foto: YURI CORTEZ / AFP

Jalgpalli MMi poolfinaali eel taas Inglismaa ajakirjanike hambusse jäänud Horvaatia koondise ja Liverpooli keskkaitsja Dejan Lovren sai pärast Horvaatia 2:1 võitu anda vastulöögi. «Minu arvates peaks inimestele kohale jõudma, et olen üks maailma paremaid kaitsjaid ja nad peaksid lõpetama rumaluste rääkimise.»

Lovrenit ajas eriti marru mängu eel pressikonverentsil tõstatatud meenutus eelmisest aastast, kuidas inglaste esiründaja Harry Kane (Tottenham) Lovreni Inglismaa kõrgliigas üle mängis.

«Ma ei tea, mida vastata, see 1:4 kaotus pole ju üldse oluline! Miks te ei küsi teiste mängude kohta, kui ma olen tema vastu mänginud?» küsis ta vastu.

Lovren jõudis aga finaali, Kane mitte ning Lovren sai anda vastulöögi, andes intervjuu beIN Sportsile.

«Räägitakse, et mul oli keeruline hooaeg, aga ma ei nõustu sellega. Viisin Liverpooli Meistrite liiga finaali. Nüüd on meil võimalus veel midagi paremat teha!» sõnas ta.

Horvaatia ja Prantsusmaa MM-finaal peetakse pühapäeval Moskvas. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles