Rekordimees Jerry Sloan tüüris Utah Jazzi 1000. võiduni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jerry Sloan
Jerry Sloan Foto: Reuters / Scanpix

Korvpalliliigas NBA tähistas Utah Jazzi 104:97 võit Oklahoma City Thunderi üle peatreener Jerry Sloani jaoks 1000. võitu Jazzi juhendajana.

Sloanist sai profiliiga ajaloo esimene treener, kes jõudnud ühe meeskonnaga tuhande võidu tähiseni. Lisaks on Sloanil kirjas 94 võitu Chicago Bullsi peatreenerina aastatest 1979-1982, kirjutab ERR Sport.

66-aastane Sloan asus Jazzi peatreeneri toolile 1988. aastal ning tänavune hooaeg on talle Jazziga juba 21. järjestikune.

Mehel on seljataga ka üsna edukas mängijakarjäär, mille jooksul ta osales kahel korral NBA Tähtede Mängul ning valiti neljal korral NBA hooaja esimesse kaitseviisikusse.

Pärast aastat Baltimore Bulletsis, esindas ta aastatel 1966-76 Chicago Bullsi. Enne põlvevigastuste tõttu mängijakarjääri lõpetamist viskas ta kokku 10 571 punkti ja hankis 5615 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles