Horvaatia president andis MMi finaali eel lubaduse (3)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia president Kolinda Grabar-Kitarovic ja USA president Donald Trump
Horvaatia president Kolinda Grabar-Kitarovic ja USA president Donald Trump Foto: POOL / REUTERS

Horvaatia ajaloo esimene naispresident Kolinda Grabar-Kitarovic elab väga aktiivselt kaasa ka oma jalgpallimeeskonna tegemistele ning tegi seda mõistagi ka NATO tippkohtumise ajal Brüsselis.

Horvaatia jalgpallikoondis kohtus eile MMi poolfinaalis Inglismaaga, alistades inglased lisaajal 2:1. Krabar-Kitarovici sõnul jälgisid mängu kõik tippkohtumisele tulnud riigijuhid, nende seas ka USA president Donald Trump ja Prantsusmaa president Emmanuel Macron.

«Vaatasime mängu õhtusöögi ajal. See oli imeline, sest paljud NATO liikmesriigid elasid Horvaatiale kaasa. See oli väga edukas tippkohtumine ja muide, me võidame ka pühapäeval MMi,» lubas Grabar-Kitarovic AP-le.

Horvaatia kohtub MMi finaalis Prantsusmaaga ning Grabar-Kitarovic läheb mõistagi seda Moskvasse vaatama. Ka Sotšis peetud veerandfinaali Venemaaga käis president vaatamas ning tähistas toona penaltiseerias saadud võitu meeskonna endaga. Vaata neid pidustusi SIIT.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles