Karpak ja õed Umbid hoiavad Kieli regatil viiendat kohta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õed Elise ja Marjaliisa Umb.
Õed Elise ja Marjaliisa Umb. Foto: Liis Treimann

 

 

 

Saksamaal Kielis algas täna Rahvusvahelise Purjetamisliidu ISAF Maailma Karika viimane, seitsmes etapp Kieler Woche. Tugevaimalt alustasid Deniss Karpak ning Marjaliisa ja Elise Umb, platseerudes avasõitude tulemusel viiendaks.

Finnil purjetav Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) lõpetas tänased võistlussõidud kohtadega 8,3,7 ning on kokkuvõttes 46 mehe seas viies. Samas klassis võistlev Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) avas oma tulemusseeria kohtadega 17,17,24 ja hoiab sellega hetkel 18. kohta. Juhib prantslane Jonathan Lobert.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) said naiste 470 klassis kirja tublid 3., 4. ja 8. finišikoha ning paiknevad avapäeva järel samuti 5. positsioonil. 19 naiskonna seas on liidriks sakslannad Annika Bochmann ja Anika Lorenz.

Laser klassis võistlev Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) on platseerunud 17ndaks, tema tänased tulemused olid 10., 6. ja 16. koht. Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) finišeerus esimeses kahes võistlussõidus küll tugevate 5. ja 6. kohaga, kuid päeva viimases sõidus ei startinud ja on kokkuvõttes 35. positsioonil. 102 mehe seas alustas tugevaimalt Saksamaa purjetaja Simon Grotelüschen.

Purjelaua RS:X naiste klassis on Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) sõidutulemustega 15,18,12 võtnud 27 naise hulgas 17. positsiooni, juhib Agata Brygota Poolast.

Meeste RS:X purjelaual on Kevin Jakobson (Noblessneri JK) hetkel 22. kohal, tema tänased finišitulemused olid 21,21,26. Johannes Ahun (Noblessneri JK) tuli kohtadele 23,16,35 ning on sellega 24. positsioonil, temast ühe koha võrra tagapool asetseb Henri Kaar (Team Extreme), tulemustega 36,18,20. Roland Mik (ROPK) on hetkel 39. kohal 41. ja kahe 37. tulemusega. Poolakas Przemyslaw Miarczynski on 44 võistleja seas kõrgeimal positsioonil.

Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri JK) sõitsid ekstreermpurjekal 49er välja 16., 10., 9. ja 18. koha ning on 27ndad. Esikohta hoiab Austraalia tiim Sam Phillips – Will Phillips, võistleb 47 meeskonda.

Laser Radialil olid Anne-Mari Luige (ROPK) avapäeva kohtadeks 48, 39 ja 30 ja sportlane võtab sellega hetkel 51 naise hulgas 40. koha. Juhtpositsioonil on Paige Railey USA-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles