Vigastuse teesklemine jättis Reali mängija Brasiilia koondisest välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcelo koduklubi Madridi Reali särgis.
Marcelo koduklubi Madridi Reali särgis. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Mano Menezes jättis teatavasti Lõuna-Ameerika meistrivõistlustele sõitvast koosseisust välja Madridi Reali kaitsja Marcelo. Põhjuseks oli mängumehe vigastuse teesklemine.

Väidetavalt valetas Marcelo oma tervise kohta, kui Brasiilia kohtus sõprusmängus Šotimaaga ja jäi seetõttu matšist eemale, kirjutab Metro.

Äärekaitsjatest võeti Brasiilia koondisesse teatavasti Dani Alves, Adriano, Maicon ja Andre Santos.

«Minu ja ka kõigi teiste brasiillaste jaoks on kõige tähtsam asi jalgpall ja rahvuskoondis,» sõnas Menezes. «Tahan, et ka kõik minu mängijad tunneksid samamoodi. Meil oli ka periood, kus tolereerisime koondisekutsest loobumist, kuid kui ma lasen hakata sellistel asjadel juhtuma oma ameti algusajal, siis ei lõppe see hästi.»

Kui Menezesi käest küsiti, kas tema otsus tuleneski Marcelo vigastuse teesklemisest, siis teatas treener, et põhimõtteliselt nii see oligi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles