Tennise-Meka tunnistab vanameistrite taassündi

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
36-aastane Serena WIlliams mängib WImbledoni finaalis juba kümnendat korda.
36-aastane Serena WIlliams mängib WImbledoni finaalis juba kümnendat korda. Foto: chryslene caillaud/imago/PanoramiC/Scanpix

Andku Serena Williams ja Angelique Kerber nüüd andeks, aga kui Wimbledoni kuninganna tiitli nimel lähevad vastamisi 36- ja 30-aastane mängija, kes veel mullu paistsid silma muu kui suurte tennisesaavutustega, siis lihtsalt tuleb homne ristida vanameistrite come-back’i finaaliks.

Williams sünnitas 1. septembril tütre ning naasis suure slämmi karussellile juunikuus Pariisis. Too turniir tuli vigastuse tõttu pooleli jätta, Wimbledoni teed alustas ameeriklanna alles maailma 181. reketina. Londoni tennisepühamus on Williams saanud 20 võitu järjest, tänavuse kuue kohtumisega loovutanud aga vaid ühe seti ning kannab ka finaalis soosikukoormat.

«Ma ei lootnud mingil juhul hakata nii ruttu taas sedavõrd hästi mängima. Pärast mitut lõikust ja äärmiselt ohtlikku sünnitust oskan praegu iga hetke nautida,» lausus Williams, kes asub homme püüdma juba 24. suurt tiitlit, millega kordaks Margaret Courti rekordit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles