Twitteris roppu nalja teinud Hayed ähvardab karistus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

Briti poksiliit plaanib karistada raskekaalu maailmameistrit David Hayed, kes postitas mikroblogikeskkonda Twitterisse ropu nalja, mis Briti poksiliidu arvates oli maitsetu ja ebavajalik.

Kümne päeva pärast Saksamaal ukrainlase Vladimir Klitškoga vastamisi minev Haye on varemgi enne matše Twitteris kahtlase sisuga postitusi teinud, ent fännide arvates läks Haye, kel on Twitteris üle 200 000 jälgija, seekord üle piiri, vahendab Telegraph.

Haye kirjutas: «Naine tuleb magamistuppa ja küsib abikaasalt: «Kas libistan millessegi, mis paneb sind naeratama?» Mees vastab: «Jah. Koomasse, l***!»» (originaal: «Wife walk into bedroom & says to husband, «Shall I slip into something that will make you smile?» Hubby replies, «Yes. A coma u ****!»»).

«Täiesti hullumeelne on midagi sellist üles panna,» pahandas Briti poksiliidu peasekretär Robert Smith. «See on maitsetu ja ebavajalik.»

Millist karistust silmas peetakse, pole esialgu teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles