Pane end proovile Eesti ainsal paarissõidul!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarissõit.
Paarissõit. Foto: aerobike.ee

Filter Temposõidu Karikasarja 3. etapil on ainus võimalus end tänavu Eestis jalgratta paarissõidus proovile panna. 19 km paarissõit toimub 29. juunil Vana-Pärnu maanteel stardiga Ääsmäelt, eelregistreerimine lõpeb esmaspäeva südaööl.

Paarissõidus saab sobiva partneri puudumisel sõita ka üksinda. Aeg läheb kinni viimasena finišeerinud paarilise järgi, üksinda startijatel võistleja enda järgi. Võistlejad ei pea kuuluma samasse klubisse ega vanuseklassi. Paarilise valiku suhtes piiranguid ei ole.

Sarja kokkuvõttesse minevaid punkte jagatakse paarissõidul absoluutarvestuse tabeli alusel. Esikoha saavutanud võistlejad saavad mõlemad esikoha punktid, 2. koha saavutanud võistlejad saavad mõlemad 2. koha punktid jne.

Eesti meistrivõistlusi paarissõidus korraldati viimati 2005. aastal ning siis võitsid Elvas kuldmedali Filter Temposõidu Karikasarja peakorraldaja Mihkel Reile ja Andre Aduson.

Kuigi üldjuhul saab koostöös suuremat kiirust näidata, hoiab rajarekordit enda käes mullu üksinda sõitnud Ervin Korts-Laur, kes läbis 19 km distantsi ajaga 23.25,3 (keskmine kiirus: 48,67 km/h).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles